Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Οκτώβριος  2020
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<< >>
Παρασκευή, 02 Οκτωβρίου 2020
Αρχάνες - Αστερούσια
www.eweather.gr

Μουσική Σχολή στις Αρχάνες

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΝΟΜΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ                                                                                                                                       

Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Αρχανών-Αστερουσίων                                                                                                                                                                                                               Url: www.dimos-archanon-asterousion.gr

Τηλ 2813404026, 2813404040 Email: xaris_agapakis@hotmail.com

Αρχάνες 21/03/2013

Στον αγώνα που κάνουν οι νέοι της περιοχής μας για να χτίσουν το μέλλον τους, η μουσική ήταν και είναι σύμμαχος και εκφραστής του δημιουργικού κομματιού της ζωής τους. Άλλωστε ο Τόπος μας, έχει να προσφέρει ιδιαίτερα ερεθίσματα σε αυτόν τον τομέα, καθώς η μουσική μας Παράδοση είναι πλούσια, και αποτελεί Σήμα Κατατεθέν του Ιδιαίτερου Πολιτισμού μας. Σε μια εποχή που επικρατούν αντίξοες οικονομικές και κοινωνικές συνθήκες, γεμάτη δυσκολίες, απαισιοδοξία, και φόβους για το παρόν και το μέλλον η στήριξη και η ανάπτυξη δράσεων γύρω από τον πολιτισμό αποτελεί για τον Δήμο Αρχανών Αστερουσίων στρατηγικό στόχο. Ο πολιτισμός δεν είναι μια πολυτέλεια, αλλά το όχημα που μαζί με μια ορθολογική ανάπτυξη στον πρωτογενή τομέα μπορούν να μας επαναφέρουν στο δρόμο της ανάπτυξης και της αισιοδοξίας για το μέλλον.

Χωρίς κινήσεις πρόσκαιρου εντυπωσιασμού, αλλά με φαντασία, αισθητική, υψηλή ποιότητα, συλλογικότητα και πολλές συνέργιες, με εμπιστοσύνη στα εργαστήριά μας και στους συνεργάτες μας, με εμπιστοσύνη στους νέους μας που έχουν αποδείξει ότι μπορούν να δημιουργούν, να εμπνέουν και να ενώνουν προχωράμε στην ίδρυση Μουσικής Σχολής και στις ΑΡΧΑΝΕΣ, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους στην Παλιά Αγορά.  Ένας επιπλέον λόγος ικανοποίησης, από αυτό το εγχείρημα, είναι πως μέσα από τέτοιες δράσεις ξαναπαίρνουν ζωή χώροι στην ουσία ανεκμετάλλευτοι τα τελευταία χρόνια. Χαιρόμαστε λοιπόν ιδιαίτερα, που μέσω της Μουσικής, ενός μέσου έκφρασης όλου του κόσμου, κάνουμε την αρχή για να ζωντανέψει ξανά η Παλιά Αγορά, με προορισμό δημιουργικό, λειτουργικό, και τολμώ να πω απαραίτητο  για την τοπική κοινωνία των Αρχανών-και όχι μόνο.

 

Γενικός Στόχος των σχολών  είναι να κάνουν τα παιδιά αλλά και τους ενήλικες να αγαπήσουν τη μουσική, απολαμβάνοντας τα πλεονεκτήματα που προσδίδει η ενασχόληση μαζί της. Σε αυτήν την κατεύθυνση, η Μουσική Σχολή Αρχανών, επιθυμεί να καλύψει ένα μεγάλο φάσμα Μουσικών οργάνων και μουσικής παιδείας, συνεργαζόμενη με ιδιαίτερα καταξιωμένους μουσικούς, έμπειρους και ικανούς να μεταλαμπαδεύσουν τη γνώση και την αγάπη για τη Μουσική. Πιο συγκεκριμένα, τα τμήματα που θα λειτουργήσουν άμεσα είναι τα εξής:

 

..................


Δείτε ολόκληρη την Ανακοίνωση Εδώ


Κατεβάστε την Αίτηση από εδώ


στείλτε ηλεκτρονικά την αίτηση σας στο aapolitismos@gmail.com