Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Σεπτέμβριος  2020
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30
<< >>
Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2020
Αρχάνες - Αστερούσια
www.eweather.gr

Φιλανθρωπική Εκδήλωση στο Χάρακα "ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ"

 

         ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

        Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας  Χάρακα    


 

                                        

 

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Χάρακα,

υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών– Αστερουσίων,

έχει την τιμή να σας προσκαλέσει στην φιλανθρωπική εκδήλωση του ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ,

που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

και ώρα 5:30 μ.μ στην πλατεία του χωριού

(κάτω από το χαράκι),

με παράλληλες πολιτιστικές εκδηλώσεις για μεγάλους και παιδιά

 

 

Σκοπός είναι η συγκέντρωση χρημάτων για την περίθαλψη και ανακούφιση παιδιών και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας,

 

 

 

 

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 6982478344, 6983089340

 

 
 

ΔΗΜΟΣ ΑΡΧΑΝΩΝ- ΑΣΤΕΡΟΥΣΙΩΝ

 Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας  Χάρακα    


 

                                        

Αγαπητοί Συμπολίτες,

 

Το Τοπικό Συμβούλιο Χάρακα υπό την αιγίδα του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων θα ξεκινήσει από φέτος τα Χριστούγεννα του 2011 μια μεγάλη κοινωνική και φιλανθρωπική εκστρατεία, με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων για τη στήριξη συνανθρώπων μας με σοβαρότατα προβλήματα.

 

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία που ευελπιστούμε να γίνει θεσμός και στην οποία καλούμε τους πολίτες όλων των ηλικιών να συγκεντρωθούν στην πλατεία του Χάρακα (κάτω από το χαράκι), για να στολίσουν ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ, αγοράζοντας στολίδια συμβολικής αξίας, τα οποία θα αντιπροσωπεύουν τη συμμετοχή του καθενός στη φιλανθρωπική αυτή προσπάθεια.

 

Παράλληλα θα οργανωθεί ένα παζάρι με την πολύτιμη συμμετοχή των σχολείων της περιοχής. Η παρουσία μουσικών σχημάτων και χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου, του Γυμνασίου-Λυκείου Χάρακα καθώς και του Πολιτιστικού Συλλόγου Χάρακα θα μετατρέψουν αυτή την προσπάθεια σε μια χαρούμενη χριστουγεννιάτικη γιορτή. Προσκαλούμε όλες τις καλλιτεχνικές ομάδες της ευρύτερης περιοχής που επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτή την προσπάθεια, να έρθουν σε επαφή μαζί μας. Η συνδρομή όλων μας είναι πολύτιμη.

 

Επίσης οι διαγωνισμοί που θα οργανωθούν, θα προσκαλούν τα παιδιά όλων των ηλικιών να εκφραστούν δημιουργικά, βραβεύοντας στο τέλος τους καλύτερους.

 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 18 Δεκεμβρίου και ώρα 5:30μμ. Ο στολισμός του ΔΕΝΤΡΟΥ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ μαζί με τους διαγωνισμούς για τα παιδιά και το παζαράκι θα ξεκινήσουν από τη 1:00 μ.μ.

 

Τα χρήματα από τις εισφορές του κόσμου θα συγκεντρωθούν απευθείας σε σφραγισμένες διάφανες κάλπες, θα καταμετρηθούν στο τέλος της ημέρας και θα ανακοινωθούν. Στη συνέχεια θα κατατεθούν σε επιτροπή που αποτελείται από Εκπρόσωπο της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου, Εκπρόσωπο της Τοπικής Κοινότητας, Εκπρόσωπο του Κέντρου Υγείας Χάρακα και Εκπρόσωπο της Ενορίας Χάρακα με σκοπό να συμβάλουμε στην περίθαλψη και ανακούφιση παιδιών ή αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας.

 

Όραμά μας είναι το ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ να ριζώσει στις καρδιές και στη συνείδηση όλων των κοινωνικών στρωμάτων για να αλλάξει την παθητική και καμιά φορά αρνητική στάση μας απέναντι σε συνανθρώπους μας.

 

Φιλοδοξούμε κάθε χρόνο να εξελίσσεται και να διευρύνεται καλλιεργώντας το αίσθημα της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς. Ξεκινώντας φέτος από το Χάρακα του Δήμου Αρχανών- Αστερουσίων στο μέλλον ευελπιστούμε να καθιερωθεί ως ένας ευρύτερος θεσμός.

 

Στηριζόμαστε στην ενεργό συμμετοχή όλων των φορέων του Δήμου και της Πολιτείας, στη συμπαράσταση των συμπολιτών μας κυρίως όμως στην ευαισθητοποίηση των παιδιών μας!

 

 

Σας ευχαριστούμε

Τοπική Κοινότητα Χάρακα

 

 

 

 

Τα μέλη του Συμβουλίου της

 

Τοπικής Κοινότητας Χάρακα