Ημερολόγιο εκδηλώσεων

Μάιος  2021
Κυρ Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<< >>
Τετάρτη, 12 Μαΐου 2021

Πολιτιστικό Camping

Το Πολιτιστικό Κάμπινγκ διοργανώνεται εδώ και ΔΕΚΑ χρόνια σε μια πανέμορφη περιοχή του Δήμου, στο Φαράγγι του Αϊ Γιάννη στη Κάτω Βρύση Αστριτσίου.


Πρόκειται για ένα φεστιβάλ που λαμβάνει χώρα στα μέσα του καλοκαιριού και φιλοξενεί, ως επί το πλείστον, φοιτητικές θεατρικές ομάδες αλλά και διάφορες άλλες πολιτιστικές δραστηριότητες (χορός, μουσική, εικαστικά φωτογραφία κτλ).

 

Οι συμμετέχοντες στις παραστάσεις έχουν την ευκαιρία όχι μόνο να παρουσιάσουν την δουλειά τους αλλά το σημαντικότερο να μείνουν στον χώρο της κατασκήνωσης να παρακολουθήσουν τις δουλειές των άλλων ομάδων και να συμμετάσχουν στις διάφορες δραστηριότητες. Τα δέκα προηγούμενα χρόνια φιλοξενήθηκαν αρκετές ομάδες απ'' όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσ/νικη, Χανιά, Ηράκλειο, Ναύπλιο κ.α.).

 

Κάθε βραδιά στο camping έχει κανείς την ευκαιρία να παρακολουθήσει και από μια εκδήλωση - κατά κανόνα θέατρο ή συναυλία. Κατά τη διάρκεια της ημέρας λειτουργεί ως εργαστήριο όπου δίνεται η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να οργανώσουν εργαστήρια - σεμινάρια ανοιχτά προς παρακολούθηση σε όλους τους κατασκηνωτές αλλά και τους επισκέπτες του.


Με αυτό τον τρόπο τα προηγούμενα χρόνια λειτούργησαν εργαστήρια - σεμινάρια θεάτρου, μουσικής, χορού, εικαστικών, πυλοπλαστικής, αναρρίχησης, φωτογραφίας, θεάτρου σκιών και άλλα.. Επιδίωξή μας είναι τα εργαστήρια να εμπλουτίζονται και να πληθύνουν. Με αυτό τον τρόπο τα προηγούμενα χρόνια λειτούργησαν εργαστήρια - σεμινάρια θεάτρου, μουσικής, χορού, εικαστικών, πυλοπλαστικής, αναρρίχησης, φωτογραφίας, θεάτρου σκιών και άλλα..

 

Η σημαντικότερη διαφοροποίηση του Πολιτιστικού Κάμπινγκ από όλα τα φεστιβάλ παρόμοιου τύπου είναι ότι λειτουργεί με την λογική της αυτό-οργάνωσης. Όλες οι «δουλειές» τις μέρες της κατασκήνωσης, ευχάριστες ή δυσάρεστες γίνονται από τους κατασκηνωτές οι οποίοι συμμετέχουν ενεργά σε οτιδήποτε γίνεται.

 

 

Το 10ο Πολτιστικό Camping θα λάβει χώρα από τις

27 Ιουλίου 2012 έως τις 5 Αυγούστου 2012

 

 Για να ακούσετε το σποτάκι του 10ου Πολιτιστικού Camping

πατήστε στο παρακάτω αρχείο ήχου

 

Αρχεία